İstenilen Hava Akımını Sirius’lu Orion-PTV İle Ayarla

genel görünüme geri dön
tarih

13.08.2014

yönerge

ürünler

Sirius’lu Orion-PTV , VAV işlevi bulunan bir difüzör birimi olup, gereksinimlere göre ayarlanan hava akış hızlarını sağlamak amacıyla ventilasyon sistemlerinde difüzör ve hacimsel akış kontrolörü olarak kullanılır. Orion-PTV, mükemmel indüksiyon sağlayan yüksek kapasiteli bir sistemdir ve yüksek hava akış hızları için idealdir.
 
Sirius’lu Orion-PTV, gereksinimlere göre, hava akış hızlarının ayarlanması amacıyla yapısında dahili bir VAV-kontrolörü bulundurur.  Damper solüsyonu yüksek akış kızındaki basıncı tutar ve düşük ses seviyesini sürdürmeye devam eder. Bu, kanal sisteminde ilave damper ve ses zayıflatıcı ihtiyacını azaltabilir. Sirius’lu Orion-PTV, VAV için VIP-X kontrol sisteminin bir parçasını oluşturur ve ayrıca Winsta fişli kablo sistemi ile de kullanılabilir. Hareket detektörü, difüzör cephesine entegre edilebilir. Sirius’lu Orion-PTV , SD sistemlerine doğrudan BUS iletişimi için Belimo MP-Bus, Lon veya Modbus ile de dağıtılabilir.
 
Sirius’lu Orion-PTV , ventilasyon sistemlerindeki hava akışı hızlarının gerektiği şekilde ayarlanabildiği bir ölçüm ve kontrol birimidir. Ölçüm istasyonunda, farklılaşan basınç, sisteme entegre bulunan ölçüm rodları kullanılarak ölçülür. Sirius, Belimo’dan LHV-D3 VAV kontrolörü ile donatılmıştır. Orion-PTV’de önden ve yanlardan perforasyon ile çıkarılabilir cephe paneli bulunur ve ayrıca bir dizi tavan sistemine de uygundur.
 
 
Uygulama: Sirius’lu Orion-PTV , VAV işlevi bulunan bir difüzör birimi olup, gereksinimlere göre ayarlanan hava akış hızlarını sağlamak amacıyla ventilasyon sistemlerinde difüzör ve hacimsel akış kontrolörü olarak kullanılır. Orion-PTV, mükemmel indüksiyon sağlayan yüksek kapasiteli bir sistemdir ve yüksek hava akış hızları için idealdir.
 
 
Fonksiyon: Sirius’lu Orion-PTV, gereksinimlere göre, hava akış hızlarının ayarlanması amacıyla yapısında dahili bir VAV-kontrolörü bulundurur.  Damper solüsyonu yüksek akış kızındaki basıncı tutar ve düşük ses seviyesini sürdürmeye devam eder. Bu, kanal sisteminde ilave damper ve ses zayıflatıcı ihtiyacını azaltabilir. Sirius’lu Orion-PTV, VAV için VIP-X kontrol sisteminin bir parçasını oluşturur ve ayrıca Winsta fişli kablo sistemi ile de kullanılabilir. Hareket detektörü, difüzör cephesine entegre edilebilir. Sirius’lu Orion-PTV , SD sistemlerine doğrudan BUS iletişimi için Belimo MP-Bus, Lon veya Modbus ile de dağıtılabilir.
 
 
Tasarım: Sirius’lu Orion-PTV , ventilasyon sistemlerindeki hava akışı hızlarının gerektiği şekilde ayarlanabildiği bir ölçüm ve kontrol birimidir. Ölçüm istasyonunda, farklılaşan basınç, sisteme entegre bulunan ölçüm rodları kullanılarak ölçülür. Sirius, Belimo’dan LHV-D3 VAV kontrolörü ile donatılmıştır. Orion-PTV’de önden ve yanlardan perforasyon ile çıkarılabilir cephe paneli bulunur ve ayrıca bir dizi tavan sistemine de uygundur.
 
 
Materyaller ve Yüzey Kaplama: Sirius  galvanize edilmiş çelik tasarımı ile temin edilir. Ölçüm birimi alüminyum olup, hortum ve nipeller ise plastiktir. Damper, polyester ile donatılmıştır ve bağlantı yakasında EPDM kauçuk conta bulunur.
Download leaflet
production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Sayfayı paylaş

Bu sayfayı tavsiye et

E-posta ile bağlantı göndererek bu sayfayı tavsiye et

(*) ile işaretli alanlar zorunlu alanlardır.

Sayfayı paylaş

Tavsiyeniz için teşekkür ederiz!

Tavsiyeniz gönderilmiştir ve kısa sürede yerine ulaşacaktır.


İletişim

Sizin için buradayız

Lütfen mesajınızı ve istek türünüzü belirtiniz


(*) ile işaretli alanlar zorunlu alanlardır.

İletişim

Mesajınız için teşekkür ederiz!

Mesajınız gönderilmiştir ve kısa süre içinde işleme alınacaktır.
Servis-İstekler departmanımız en kısa sürede sizinle iletişim kuracaktır..


İletişim

Sizin için buradayız

Lütfen mesajınızı ve istek türünüzü belirtiniz


Attachment (max. 10MB)

(*) ile işaretli alanlar zorunlu alanlardır.

İletişim

Mesajınız için teşekkür ederiz!

Mesajınız gönderilmiştir ve kısa süre içinde işleme alınacaktır.
Servis-İstekler departmanımız en kısa sürede sizinle iletişim kuracaktır..